Nu stiu altii cum simt…..insa eu de cand am aflat ca voi merge la Webstock 2013 in calitatea de BLOGGER ACREDITAT nu imi mai incap in pene. Sunt al naibii de mandra de mine pe chestia asta, ce sa mai zic si cred ca am cu ce ma lauda.




Pentru cine nu stie ce inseamna asta si chiar si pentru mine (caci este o premiera), blogger acreditat inseamna sa postezi articole pe blog si in alte medii, sa iti scrii pe frunte si sa te dai mare (in limbaj de specialitate sa iti pui be blog un banner sau un badge prin care sa dai de stire ca esti implicat), sa popularizezi si sa sustii evenimentul cum te pricepi mai bine, sa urmaresti site-ul oficial, sa stai cu ochii pe Facebook, Twitter, Instagram etc, sa fii la curent cu ce mai scrie blosfera pe subiect, precum si sa faci live blogging de la fata locului (asta reprezinta provocarea zilei de maine pentru mine).

Participarea la cel mai important eveniment de social media din Romania imi va da nu numai ocazia de a invata cat mai multe (lucru care reprezinta tinta mea nr.1) cat si de a cunoaste oameni noi si specialisti de la care sa "fur" meserie pentru a evolua.

Mai mult decat atat, Webstock2013 reprezinta pentru mine cel mai frumos "cadou" la implinirea a 6 luni de blogging, in septembrie (dar despre asta in alte postari). Povestea aia cu “incununarea eforturilor si a muncii depuse”….bla bla bla.

Nici cu gandul nu gandeam ca voi ajunge aici si sper ca senzatia pe care o simt acum si care cu greu poate fi descrisa in cuvinte – sunt in extaz!!! sa nu ma paraseasca prea curand.

Cand am auzit ca e musai sa transmit live de la locul de desfasurare, m-am dat peste cap de vreo 3 ori si am gasit si persoanele care m-au sprijinit la partea de logistica astfel ca acum am jucarelele necesare.
Si cum Chinezu’ mi-a recomandat sa fiu cat mai “eu” cu putinta, azi se pare ca m-a lovit inspiratiunea si creativitatea uitandu-ma si la postarile colegilor de breasla (deci in acest caz, uitatul peste gardul vecinului chiar e chiar recomandat J )


TO BE CONTINUED……
4 Responses
  1. Roxie Says:

    astept cu interes sa vad cum e la eveniment prin "ochii" tai.


  2. Natural Says:

    Felicitari! Ne vedem maine!



  3. michaela Says:

    succes si da-mi de veste ....nu prea inteleg cum pot afla, cum te pot urmari ....


Trimiteți un comentariu