Accelereaza de la 0 la turbo power in 2 secunde.

Nu, nu este descrierea noului model al nu stiu carei marci de automobile. E tot o masina dar e…..de spalat. Insa descrierea caracteristicilor sale tehnice seamana cu descrierea unei masini super performante cu foarte multi cai putere sub capota.

Faceti cunostinta cu noua masina de spalat Innex de la Indesit (stiti reclama aia cu Facute sa dureze?)


Ce stie sa faca? :

  • Butonul minune incoropreaza tehnologia de programare Turbo. Il apesi si în doar 2 secunde masina porneste si incepe ciclul rapid de spalare pentru Bumbac și Sintetice. Meserie J!
  • In plus, Innex are un design functional cu un panou automat de navigare si cu cea mai mare usa de pe piata, astfel incarcarea masinii fiind mult mai usoara.
  • Are 3 cicluri rapide: 9 minute pentru reimprospătare (cel mai rapid ciclu de pe piata), 30 de minute sau 1 ora. Wow 9 minute? Asta da turbo power. Mai repede nici ca se poate!
  • Masina de spalat beneficiaza de 3 optiuni anti-pete pentru indepartarea eficienta a acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport si un ciclu anti-miros care elimina rapid mirosurile persistente din haine. Mmm asta imi miroase a bine J!


Cu ce m-ar ajuta pemine masina asta de spalat?:

  • In primul rand nu mi-as mai prinde urechile cand ar trebui sa o folosesc asa cum se intampla la al meu Diamant (vechea mea masina de spalat care a inceput sa dea semne ca vrea la pensie! Deh dupa 15 ani in care m-a servit cu credinta merita si ea o binemeritata vacanta prelungita!) pe care nici pana in ziua de azi nu am invatat sa-l folosesc. Norocul meu ca nu trebuie!
  • Dintotdeauna butoanele si butonasele masinilor de spalat si numeroasele optiuni de programe mi s-au parut extrem de complicate insa cand i-am vazut bordul lui Innex mi-am zis Hei...pe asta chiar si nepriceputi ca mine ar putea sa o foloseasca! Nu m-a mai speriat ca altele. Keep it simple use it simple!

  • Mi-ar economisi timp cu butonul minune si mi-ar permite sa fiu si acasa multitasking (mai ales cand sunt pe fuga…adica mai tot timpul J) si sa pot bifa toata lista de TO DO fara sa se mai lase cu frustrari si neimpliniri ca nu am facut una si alta. Asa ca as sta linistita ca Innex lucreaza pentru mine si in acelasi timp cu mine. Bun, deci am bifat si time management-ul de acasa. Rezolvat! Ce mai face pt mine?
  • Economiseste si optimizeaza consumul de apa. Buuun deci imi mai raman si bani de cadouri. (deh…..fac ce fac si tot la asta imi zboara gandul! J).
  • V-am zis ca are si ciclu de autocuratare? Adica are un programel care curata urmele de sapun, murdaria, si bacteriile care pot cauza mirosuri neplacute, prelungindu-i astfel viata. Minunat, deci nu mai trebuie sa chem expertul s-o bibileasca din 2 in 2 ani! Am mai scapat de-un stress.

Concluzia e ca, in mod cert noua masina de spalat Innex m-ar ajuta sa imi fructific mai bine timpul petrecut acasa si pe deasupra sa-l si economisesc. Cine nu ar vrea o jucarie care sa lucreze, repede si eficient si sa te scuteasca de pierdut timpul cu lucruri marunte?


Voi nu vreti una?

P.S. Stiu ca a trecut Black Friday dar…..ramane Mos Craciun. J


0 Responses

Trimiteți un comentariu