Pe 19 decembrie 2013 editura Litera a organizat la Cafe Verona un eveniment cu ocazia lansarii cartii “Cum sa arati de milioane. Eleganta si bun-gust fara cheltuieli exorbitante” de Andrea Pomerantz Lustig, expert in frumusete international recunoscut.

Asa arata coperta cartii

La sosire, fiecare participanta (caci erau evident 99% femei, avand in vedere subiectul si doar 1% barbati – erau totusi cativa, exceptandu-i pe promoterii Redd’s si pe DJ J), a primit cate un exemplar al cartii si un cocktail pe baza de Redd’s, unul dintre sponsorii evenimentului.

Invitatele evenimentului au fost Dana Savuica – actrita ai realizatoare TV, Raluca Lazarut – prezentatoare TV, Irina Markovits – stilist si inca o doamna care, din pacate a fost atat de stearsa incat nu i-am retinut numele si nici contributia in cadrul evenimentului.

Mortala fusta Danei Savuica se potrivea cu paravanul Redd's! O fi imbracat-o inadins?

Inceput cu o intarziere fabuloasa de o ora fata de ora anuntata (18.30), evenimentul a fost presarat cu o prezentare de moda Inspiration Boutique by Nausica. Unele rochii erau dragute si de bun gust insa cateva erau chiar chicioase.

Asta era draguta
Rochia asta e de fapt neagra
Greu sa le prind pe manechine din fata


Gazda evenimentului a fost efervescenta Dana Savuica care a fost responsabila si cu buna dispozitie.

Irina Markovits, o cunoscuta consultanta in moda a dat cateva sfaturi de frumusete participantelor. Insa a vorbit putin si nu a spus mare lucru. M-as fi asteptat la ceva mai consistent din partea ei, mai ales ca este o “cunoscatoare” in domeniul frumusetii.

Irina Markovits
Singura care si-a “facut temele” a fost Raluca Lazarut care a rasfoit constiicioasa cartea inainte de inceperea evenimentului si ne-a impartasit apoi cateva sfaturi de frumusete care se regasesc in carte si pe care le aplica si ea. Cel mai interesant si mai usor de aplicat siretlic este aplicarea parfumului pe peria cu care apoi ne pietanam. Parfumul se prinde de uleiurile naturale din firul de par si te face apoi sa mirosi discret, atragator, insa nu ostentativ. Ei asta e bun pentru cine se piaptana in fiecare zi (not meJ dar am sa il retin totusi).

Raluca Lazarut

Apoi a concluzionat ca frumusetea vine din interior, oricat de cliseistic ar suna. Chiar mi-a placut interventia ei pentru ca a fost scurta, utila si la obiect.

Cea mai interesanta parte a evenimentului a fost interactivitatea cu participantelor cu invitatele si tombola cu premii. Ce ne mai plac concursurile! Observ ca a devenit o moda, chiar un must as putea spune, ca la sfarsitul unui eveniment (oricare ar fi el) sa existe si o tombola cu premii. Imediat sa dezmorteste lumea si devine brusc atenta.



Dava Savuica a provocat participantele la cateva concursuri si ne-a pus pe ganduri cu cateva intrebari cheie :
-          Ce sfaturi de frumusete ai primit de la bunica? (eu la asta m-am tot gandit si inca ma mai gandesc J)
-          Ce motto ne face sa ne trezim dimineata?
-          Ce inseamna frumusetea?

Cred ca a fost ultimul eveniment din acest an la care am participat. Azi am inceput sa citesc din carte.


2 Responses

  1. Unknown Says:

    Asa si asa. Nu am apucat sa citesc prea mult. Dar nu cred ca e cine stie ce!


Trimiteți un comentariu