Am fost aseara la filmul Spider Man 2 la cinematograful Movieplex din Mall Plaza Romania. Abunda in efecte speciale, iar scenele de violenta sunt la minim, ceea ce e un plus, dupa parerea mea. Este despre eterna lupta dintre baietii buni si baietii rai si despre super eroul care iese mereu invingator, orice ar fi.


Daca va asteptati sa vedeti un Spider Man super sexi pe sub costumul sau de latex, ei bine protagonistul nu te da pe spate si mai are si nume de motan (pe actorul principal il cheama Andrew Garfield –m-a amuzat teribil numele sau J). Aduce mai degraba cu tipul de vizavi care nu are nimic spectaculos in viata de zi cu zi, putand trece drept un tip sters, chiar banal. Asta pana cand se imbraca cu costumul sau….ca dupa aia pazea J

Emma Stone (interpreta lui Gwen – iubita lui Peter Parker) e o dulce iar Jamie Foxx il interpreteaza foarte bine pe Electro, primul adversar al lui Spider Man.

Pe fundal, exista bineanteles si o poveste de dragoste care insa se sfarseste prost.

Ca orice super erou, crescut dupa principii sanatoase de viata si aflat mereu in slujba binelui pana la sacrificiul de sine, are si Spider Man clipele sale de ezitare, dileme existentiala si momente in care vrea sa renunte la “jobul” de protector al locuitorilor orasului New York.  Mai ales dupa ce esueaza in a o salva tocmai pe femeia iubita.


Deh, imbinarea vietii de super erou, cu problemele domestice si cu viata sentimentale nu e treaba usoara, nici macar pentru Spider Man.

Insa pustiul pe care odata in salvase il face pe Sider Man sa revina din nou in actiune.

Ca sa recapitulez, avem asa : film 3D cu multe efecte speciale, momente amuzante, 3 bucati personaje negative care nu te fac sa-ti pierzi somnul, o poveste de dragoste fara prea multe siroposenii, violenta moderata si actiune cat cuprinde. Deci merge.

In concluzie e un film fara mari pretentii, cu care te poti delecta si relaxa in lipsa de altceva. Bun mai ales pentru copii, care il vor aprecia cu siguranta.

Poster preluat de la www.cinemagia.ro


0 Responses

Trimiteți un comentariu