Duminica 25 mai am asistat la un concert de muzica gospel organizat si pus in scena prin efortul comun al catorva biserici evanghelice.

Desi evenimentul a fost anuntat pe Facebook iar intrarea a fost libera, nu credeam ca Arenele Romane (locul de desfasurare) se vor umple de oameni atat de repede. Era ticsit de lume.
Asa cum scriam aici, dupa ce am “luat cu asalt” Castelul Corvinilor (si l-am cucerit J), am vizitat apoi Gradina Zoologica din Hunedoara, care se pregateste sa-si deshida portile taman pe 1 iunie.


S-au facut ceva investitii, insa este loc si de mai bine. De mentionat este atentia pe care o acorda ingrijitorii animalelor de acolo, pe care ii trateaza ca pe copiii lor.

Ziua 1. Prima oprire a fost la Castelul Corvinilor (cunoscut si sub denumirea de Castelul Huniazilor sau al Corvinestilor) pe care de mult imi doream sa-l vizitez insa pana acum nu am avut ocazia.


Cred ca saptamana asta a fost culmea mitocaniei la femei. Nu credeam ca, dupa ce am scris prima postare despre mitocania la femei, o sa am partea foarte repede de a doua “mostra”.
Am fost astazi sa vizitez Pavilionul de Arta Bucuresti – expozitia intitulata Art Safari pentru ca simteam nevoia sa imi bucur ochii cu ceva frumos si chiar aveam pofta de o portie de arta.

Unica aprilie 2014


Numarul din aprilie al revistei Unica mi-a placut in mod deosebit. Oricum de cand s-a rebranduit mi se pare ca este exact mixul de moda, frumusete, stil de viata, dezvoltare personala si cariera de care am nevoie in fiecare luna pentru a ma delecta.

Mi-a placut maxim articolul despre personal branding (pe care l-am subliniat si colorat, am luat si notite, l-am decupat si l-am pus bine la pastrat), interviul cu Inna, cel despre oamenii din industria modei. Si mai  utile, daca pot spune asa, mi s-au parut articolele despre complexele femeilor, despre radioactivitate (mi s-a facut parul maciuca citindu-l) si despre aplicatiile pe care ti le poti descarca pe mobil pentru a-ti face viata de parinte mai usoara.
Printre alte obiective turistice locale, in cadrul vizitei in Hunedoara am participat si la inaugurarea unui centru de diagnostic si tratament imagistica medicala H Medical Clinic (cu H de la Hunedoara), aflat intr-o aripa modernizata din cadrul Spitalului Municipal “Dr. Alexandru Simionescu”.

Dupa cum ma laudam pe Facebook acum cateva zile, in perioada 15 – 18 mai 2014 am avut ocazia sa iau parte la initiativa unui grup de bloggeri hunedoreni, care isi propun sa popularizeze frumusetile locale ale judetului Hunedoara. Organizatorii evenimentului Sebi, Denisa si Calin, acompaniati de Alin (un “fin “cunoscator al realitatilor hunedorene”) si-au propus sa ne plimbe peste tot si sa ne arate de ce Hunedoara merita cunoscuta, vizitata si promovata.

Asa ca, impreuna cu alti blogeri veniti din toate colturile tarii, ne-am prezentat la locul faptei, dornici sa aflam mai multe despre aceasta parte a tarii, prea putin cunoscuta publicului larg, zic eu.

Scrisesem acest articol fix dupa ploaia aia teribila cu grindina din primul week-end al lunii (mai exact pe 4 mai) dar apoi nu am mai vrut sa il postez pentru ca dupa ce l-am scris m-am “racorit”. Imi trecuse naduful si cum nu doresc sa imi ocup timpul mintea si blogul cu lucruri si comportamente negative care sa-mi tulbure zen-ul (la care muncesc din greu) ma hotarasem sa nu-l mai postez deloc.

Insa azi dimineata in drum spre serviciu, pe jumatate adormita, am primit o noua mostra de mitocanie feminina GRATUITA. Asa ca mi-am adus aminte de articol si am zis gata… azi in postez.
Transsexuali din toată lumea uniţi-va si votati la Eurovizion 2014. Daca pana acum stiam ca la acest concurs european se voteaza pe criterii politice, pe bisericute si in functie de tot felul de interese (nu stiu prin ce minune am “scapat” si noi de cateva ori pe locul 3, anul asta mi-a fost clar ca toata desfasurarea asta de forte nu are nici o legatura cu talentul unui artist, asa cum te-ai fi asteptat. Mai the best win! Pe naiba!
Abia acum ajung sa scriu despre acest eveniment pentru ca din pacate a fost o intreaga aventura sa recuperez pozele de la acest eveniment.

Pe 2 aprilie anuntam pe blog sustinerea mea pentru evenimentul caritabil organizat pe 5 aprilie de Asociatia Touched Romania si invitam cititorii blogului si prietenii de pe Facebook sa se alature acestei cauze.
Din pacate nimeni nu a reactionat. Dar chiar nimeni si nu prea am inteles de ce.


Cel mai important eveniment pentru comunitatea online de fashion si beauty, Digital Divas, revine pe 3 iunie cu cea de-a treia editie. Si pentru ca divele nu se pot intalni oriunde, locatia aleasa pentru 2014 de AVON Cosmetics si Evensys, organizatorii evenimentului, este Palatul Ghika din Bucuresti.
Joia asta am participat la un rasfat în toata regula. Am petrecut 3 ore în ambianta salonului Glamour Expert impreuna cu alte cateva bloggerite.
Am fost aseara la filmul Spider Man 2 la cinematograful Movieplex din Mall Plaza Romania. Abunda in efecte speciale, iar scenele de violenta sunt la minim, ceea ce e un plus, dupa parerea mea. Este despre eterna lupta dintre baietii buni si baietii rai si despre super eroul care iese mereu invingator, orice ar fi.